طرز تهیه رنگینک دسر خوشمزه و مقوی


Ranginak یکی از دسرهای خوشمزه و مقوی است که در مناطق جنوبی ایران به عنوان شیرینی تهیه می شود. وجود خرما در این شیرینی ، این دسر را به یکی از سالم ترین و مغذی ترین دسرها تبدیل کرده است. در این مقاله با روش تهیه رنگینک خوشمزه و اصلی آشنا می شویم.

راننگین یکی از دسرهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که طرفداران بسیاری را به خود جلب کرده است. در برخی از شهرهای جنوبی از این شیرین به همراه چای نیز استفاده می شود. استفاده از این دسر خوشمزه به دلیل گردو ، خرما و… انرژی لازم را تأمین می کند. طرز تهیه این شیرینی بسیار ساده و آسان است و شما می توانید در مدت زمان کوتاهی آن را در خانه تهیه کنید ، فقط لازم است مراحل تهیه آن را برای تهیه و لذت بردن از آن دنبال کنید.

طرز تهیه رنگ آمیزی اصلی ، خوشمزه و تونیک

طرز تهیه این دسر بسیار ساده است ، در ادامه ، ما طرز تهیه رنگینک را به شما عزیزان آموزش داده ایم ، بنابراین اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که به این نوع دسر بسیار علاقه مند هستید ، می توانید تا آخر در کنار ما باشید مقاله

رنگ آمیزی خوشمزه و اصلی

مواد لازم Rangink

۱- الک آرد گندم: ۲۵۰ گرم

۲- پسته چرخان: نصف قاشق غذاخوری

۳- روغن: ۱۵۰ گرم

۴- کشیده شده: نصف قاشق مرباخوری

۵- خاک شکر: ۶۲ گرم

۶- دارچین خرد شده نرم: نصف قاشق غذاخوری

۷- خرما سیاه و نرم: ۲۵۰ گرم

۸- مغز گردو: ۶۲ گرم

دستور Rangink

طرز تهیه Rangink

در مرحله اول روغن را درون یک قابلمه ریخته و صبر کنید تا گرم شود. سپس آرد را به روغن اضافه کرده و به آرامی گرم کنید. توجه داشته باشید که به محض اینکه آرد را به روغن اضافه کنید ، باید مرتباً هم بزنید تا آرد کاملاً سرخ و طلایی شود. وقتی آرد طلایی شد ، از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کمی خنک شود ، سپس دارچین ، شکر پودر و هل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

طرز تهیه Rangink

سپس شما باید هسته خرما را بگیرید و به جای آن یک تکه گردو را در خرما قرار دهید. سپس نیمی از مخلوط آماده شده را درون یک ظرف صاف بریزید و با پشت قاشق آن را صاف کنید و خرما را روی آن قرار دهید ، سپس نیمی دیگر از مخلوط را روی خرما ها بریزید و دوباره با پشت یک قاشق سطح آن را صاف کنید. برخی از آن. شکر پودر ، دارچین و پسته خرد شده را روی حلقه رنگی بریزید و آنرا با چاقو به شکل دلخواه (مربع یا رومبوس) برش داده و آنها را در یک ظرف مناسب قرار دهید. دسر راننگینک آماده سرو است.

طرز تهیه Rangink

نکات اضافی در مورد رنگ آمیزی

۱٫ شما می توانید از این دسر با چای در ماه مبارک رمضان لذت ببرید.

۲٫ مقدار مواد گفته شده برای پنج تا شش نفر مناسب است.

۳٫ می توانید این دسر را برای مدت طولانی در یخچال نگه دارید.

۴- رانژیناک به دلیل تامین انرژی مورد نیاز در ماه رمضان گزینه بسیار مناسبی است.

۵- استفاده از آرد سبوس دار به طعم بهتر Rangink می دهد.

۶٫ می توانید مغز گردو را با حرارت ملایم سرخ کنید تا آزمایش شود.

۷٫ به منظور تهیه کتاب رنگ آمیزی ، می توانید از قالب سیلیکونی استفاده کرده و از قالب های سیلیکونی چند رنگی برای تهیه کتاب رنگ آمیزی استفاده کنید.

۸- در تهیه این دسر از خرمای نرم و تازه استفاده کنید ، در غیر این صورت باید خرما را در آب خیس کنید.

۹- توجه داشته باشید که هنگام انتخاب خرما ، با فشار دادن پشت قاشق ، لایه ها را روی یکدیگر قرار دهید تا مواد کاملاً به هم بچسبند.

زنگ زد و نکاتی درباره آن

خواص خرما را بررسی کنید

  • از انسداد عروق جلوگیری کنید
  • پیشگیری از بیماری های قلبی
  • خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهید
  • روشن کننده پوست
  • تقویت و سلامت استخوان ها

ضمن تشکر از حمایت شما ، امیدواریم که از آموزش نحوه تهیه Ranginak و تهیه این دسر در مهمانی ها و مجالس استفاده کرده باشید. برای مشاهده آموزش نحوه تهیه انواع دسرها کلیک کنید.

منبع: آرگا

برچسب:



Source link