طرز تهیه ماهی سالمون و سس سالسا با طعم دلپذیر


ماهی قزل آلا نوعی ماهی است که در آب شیرین متولد می شود و گوشت آن از سایر ماهی ها چرب تر است و همچنین دارای کلسترول زیادی است. اگر ترجیح می دهید ماهی قزل آلا را در خانه درست کنید ، در انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا طرز تهیه ماهی قزل آلا را یاد بگیرید.

ماهی قزل آلا سرشار از امگا ۳ ، پروتئین و ویتامین D است ، بنابراین ایده خوبی است که این غذای خوشمزه و مغذی را در رژیم غذایی کودکان و بزرگسالان خود قرار دهید. در این مقاله نحوه تهیه سالمون به بهترین روش را مشاهده خواهید کرد. این ماهی خوشمزه ، مانند ماهی گاوزبان و ماهی شکم ، یکی از محبوب ترین غذاها است.

طرز تهیه ماهی قزل آلا با سس سالسا

عناصر

  • سس سویا: ۱ قاشق غذاخوری
  • ماهی قزل آلا: ۴ قطعه
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • عسل: دو قاشق غذاخوری
  • گشنیز خرد شده: ۱/۴ لیوان
  • قوطی ذرت: ۱ قطعه
  • پیاز: ۱ قطعه
  • آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی: ۱ قطعه
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل: در صورت نیاز
  • کنجد (در صورت تمایل): در صورت لزوم

طرز تهیه ماهی قزل آلا

ابتدا ماهی قزل آلا را به خوبی تمیز کرده و سپس به اندازه دلخواه خرد کنید.

تمیز کردن ماهی قزل آلا طرز تهیه ماهی سالمون به صورت بصری طرز تهیه ماهی قزل آلا ماهی قزل آلا را در برش های مورد نظر خرد کنید

سپس آب لیمو ، سس سویا و عسل را در یک کاسه مناسب مخلوط کنید.

مخلوطی از سس عسل و سویا

سپس فیله ماهی را درون سس قرار دهید و مخلوط سس و فیله ماهی را درون یک کیسه فریزر یا ظرف داخل یک بسته قرار دهید. می توانید روی آن ها مقداری دانه کنجد بپاشید تا ماهی آنها را بچشید و ۳۰ دقیقه بپزد. ماهی را در یخچال قرار دهید تا طعم آن خوب شود.

ماهی آزاد را در خواب در سس سویا و عسل بگذارید
بعد از این مدت مقداری روغن را درون یک قابلمه مناسب بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید. بعد از اینکه روغن خوب گرم شد ، فیله های ماهی را به خوبی در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.

ماهی را در یک ماهیتابه سرخ کنید

همچنین می توانید ماهی ها را در فر قرار داده و به مدت ۲۰ دقیقه آنها را با درجه ۲۰۰ درجه کباب کنید.

سالمون کباب را به کمک یک فر می گذاریم
در مرحله بعد طرز تهیه ماهی قزل آلا کنسرو ذرت کباب شده را در یک تابه مناسب با روغن فراوان و گرمای کم قرار دهید.

ذرت بو داده در روغن زیتون

سپس مخلوط را درون یک کاسه بریزید و گوجه فرنگی خرد شده ، گشنیز و پیاز را به مخلوط ذرت و روغن زیتون اضافه کنید ، سپس مقداری نمک و فلفل اضافه کنید.

سس سالسا ماهی قزل آلا با تهیه آسان

نکته ماهی سرخ شده یا کبابی را در یک ظرف مناسب قرار دهید و سس سالسا را ​​روی ماهی بریزید.

یاد بگیرید که چگونه ماهی سالمون را با سبزیجات درست کنید

ماهی قزل آلا را می توان به روش های مختلف تهیه کرد و ما طرز تهیه ماهی قزل آلا را با سبزیجات به شما آموزش خواهیم داد.

عناصر :

  • فیله بدون ماهی قزل آلا: ۴۵۰ گرم (تقسیم به چهار قسمت)
  • لیمو ترش: یک عدد
  • شوید تازه: یک قاشق غذاخوری
  • نعنا پوست کنده شده: یک قاشق غذاخوری
  • جعفری مخلوط شده: یک قاشق غذاخوری
  • نمک: نصف قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
  • کره ذوب شده: دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه ماهی قزل آلا

نحوه تهیه:

ابتدا فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید ، سپس یک قاشق چایخوری پوست لیمو را رنده کنید. حالا لیمو را نصف کرده و لیمو ، نمک ، سبزیجات ، کره و فلفل را در یک کاسه پوست لیمو رنده شده مخلوط کنید.

حالا مخلوط حاصل را روی سالمون بمالید ، سپس ماهیتابه را چرب کنید و ماهی قزل آلا را در قسمت زیر قابلمه را روی سبزیجات خورده قرار دهید و بگذارید سه دقیقه بپزد تا طلایی شود.

حالا ماهی قزل آلا را بچرخانید و آب لیمو را روی آن بریزید و بگذارید در هفته هفت تا سه دقیقه دیگر بپزد ، سپس ماهی قزل آلا را در ظرف مورد نظر قرار دهید و سس را درون تابه بریزید و روی آن قرار دهید و پوست لیمو را نیز رنده کنید. سبزیجات تازه تزئین کنید

دستور تهیه ماهی سالمون با سبزیجات

نکات اضافی درباره ماهی قزل آلا

  • سالمون یک غذای دریایی است.
  • مدت زمان آماده سازی مواد اولیه پانزده دقیقه است.
  • زمان پخت حدود ده دقیقه است.
  • مقدار مواد ذکر شده برای چهار نفر مناسب است

ضمن تشکر از حمایت شما عزیزان ، امیدواریم که از پخت و پز این بخش نهایت استفاده را داشته باشید و با دستور تهیه ماهی سالمون به خوبی آشنا باشید و آن را در مهمانی ها و مجالس آماده کنید. برای آشنایی با دستور العمل غذاهای دریایی دیگر ، روی پیوند کلیک کنید.

منبع: آرگا



Source link