طرز تهیه سس گشنیز خانگی با طعم معرکه


سس گشنیز یک چاشنی خوشمزه است و به راحتی می توانید این نوع سس را در خانه درست کنید. در دستور تهیه سس گشنیز از سیر ، روغن زیتون ، گشنیز تازه ، ماست پرچرب ، پیاز ، پوست لیمو ، سرکه سیب ، نمک ، آب لیمو و عسل استفاده کنید.

برای تهیه سس روش های مختلفی وجود دارد ، مانند مایونز ، سس گوجه فرنگی ، سس خردل ، سس گشنیز و غیره. برای تهیه سس های خوشمزه در خانه می توانید از این روش ها استفاده کنید.

سس گشنیز

عناصر

  • گشنیز تازه: یک اندازه گیری
  • ماست پرچرب: نصف فنجان
  • سیر: دو میخک
  • روغن زیتون: ۱/۴ فنجان
  • پیاز: دو ساقه رنده شده
  • پوست لیمو: یک قاشق چایخوری
  • سرکه سیب سیب: یک قاشق غذاخوری
  • نمک: یک قاشق چایخوری
  • آب لیمو تازه: دو قاشق غذاخوری
  • عسل: یک قاشق چایخوری

طرز تهیه سس گشنیز در خانه

ابتدا برگهای تازه گشنیز را از هم جدا کنید ، سپس آنها را خرد کنید. توجه داشته باشید که نباید از ساقه گشنیز استفاده کرد و فقط برگ ها را باید خرد کرد.

برگهای تازه و خرد شده گشنیز ، پیاز خرد شده و سیر خرد شده را درون مخلوط کن بریزید ، سپس پوست لیمو خرد شده و آب لیمو تازه را به مخلوط سبزیجات اضافه کنید.

سرکه سیب و عسل را به مخلوط اضافه کنید ، سپس ماست را به مخلوط سس اضافه کنید. اگر به ماست یونانی دسترسی دارید ، بهتر است از این نوع ماست برای تهیه سس گشنیز استفاده کنید.

سس گشنیز خوشمزه و خوشمزه

در این مرحله از مخلوط کردن سس گشنیز ، مواد سس را با هم مخلوط کنید و بعد از اینکه سبزیجات خوب خرد شدند ، روغن زیتون را به مواد سس اضافه کنید و دستگاه را کم کم روشن کنید و ۱۰ دقیقه مواد سس را هم بزنید. تشکیل شود. توجه داشته باشید که روغن زیتون را باید به آرامی به سس اضافه کنید.

طرز تهیه سس گشنیز در خانه

سس آماده شده را درون یک درب شیشه ای بریزید و آن را ۷ روز در یخچال نگه دارید.

دستور تهیه سس گشنیز

در این بخش از پخت و پز ، ما با دستور تهیه سس گشنیز ، عزیزان در خدمت شما بودیم و امیدواریم که شما از تهیه این نوع سس به بهترین نحو لذت برده باشید و به راحتی بتوانید این چاشنی خوشمزه را مطابق با نکات ذکر شده

منبع: آرگا



Source link