طرز تهیه هویج پلو با مرغ و نکاتی برای پخت بهتر این غذا


اگر علاقمند به پخت غذاهای اصیل ایرانی هستید در این مقاله از آرگا قصد داریم شما را با یکی از این غذاهای اصیل به نام هویج پلو که تقریبا طعم شرینی هم دارد، آشنا سازیم. در این غذا از هویج استفاده می شود که سرشار از ویتامین A و انتی اکسیدان است. با آموزش طرز تهیه هویج پلو با مرغ با ما همراه باشید.

آشنایی با طرز تهیه هویج پلو با مرغ

 

مواد لازم

  • برنج: ۴ پیمانه
  • هویج: ۵۰۰ گرم
  • گوشت مرغ: ۵۰۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد متوسط
  • شکر: نصف پیمانه
  • خلال بادام و پسته: ۲ قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: ۱ قاسق غذاخوری
  • زعفران: ۱ قاشق سوپخوری
  • روغن: به مقدار لازم
  • نمک، زردچوبه، فلفل سیاه : به میزان دلخواه
  • زرشک: نصف پیمانه

دستور پخت هویج پلو با مرغ

 ۱. ابتدا برنج را شسته و به آن مقداری نمک اضافه کنید و اجازه دهید تا خیس بخورد.

۲.سپس یکی از پیازها را به صورت نگینی، ریز کنید و هویج ها را نیز با رنده متوسط رنده کنید.

۳. خلال های بادام را نیز در ظرفی پر آب ریخته تا نرم شوند.

۴. درون یک قابلمه مرغ را به همراه پیاز دیگر و مقداری زردچوبه و آب ریخته و روی شعله گاز قرار دهید تا خوب بپزید. بعد از پخته شدن مرغ آن را به قطعات کوچک خرد کنید.

۵. در این مرحله خلال بادام های خیس خورده را از آب خارج کرده و در یک صافی بریزید تا آب ان خارج شود.

طرز تهیه هویج پلو با مرغ

۶. سپس تابه را روی شعله متوسط اجاق گاز قرار داده و داخل ان مقداری روغن مایع بریزید بعد از اینکه روغن کمی داغ شد، پیازهای نگینی شده را به آن اضافه نموده و تفت دهید تا به رنگ طلایی درآید.

۷. حالا نوبت اضافه کردن مواد اصلی است. تکه مرغ های خرد شده به همراه هویج های رنده شده، یک قاشق غذاخوری آبلیمو، شکر، زعفران، زرشک و فلفل سیاه را به ترتیب به آن اضافه کرده و اجازه دهید خوب تفت بخورند.

۸.بعد از تفت خوردن کامل، شعله را خاموش کرده و خلال بادام و پسته را به این مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط یکدستی ایجاد شود. سپس مواد درون تابه را  در بشقابی ریخته و کنار بگذارید.

۹. در مرحله بعد طرز تهیه هویج پلو با مرغ, در یک قابلمه مقداری آب ریخته و بگذارید تا به جوش آید سپس مقداری نمک به ان اضافه کرده و سپس برنجی را که از قبل شسته اید به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزد.

۱۰. بعد از اینکه اندکی برنج پخت، مغز ان کمی سفت باشد. برنج را آبکشی نمایید.

۱۱. مرحله آخر! در این مرحله ابتدا یک لایه برنج سپس یک لایه از مایع اماده شده درون تابه را به قابلمه اضافه کنید. طوری که لایه اخری برنج باشد. سپس صبر کنید تا هویج پلو دم بکشد. بعد آن را در ظرفی تزیین و سرو نمایید.

نکته:

  • اگر دوست دارید هویج پلوی شما طعم ملسی داشته باشد می توانید به مایع مقداری رب انار اضافه کنید.
  • چنانچه قصد ندارید هویج پلو طعم شیرینی داشته باشد می توانید به مواد شکر اضافه نکنید.

در پایان امیدواریم که با طریقه درست کردن هویج پلو با مرغ آشنا شده باشید و این غذای خوشمزه را در منزل تهیه نمایید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید.

منبع : آرگا



Source link